Vinný lístek
Bílá vína
Bílá vína
Veltlínské zelené 2020
Víno s přívlastkem pozdní sběr, suché
Kořenité víno se žlutozelenkavou barvou. Ve vůni převažují tóny rozkvetlé louky a lipového květu, umocněné karamelovými a kávovými tóny díky zrání na sudu.
Zbytkový cukr 1,9 g/l, kyseliny 5,8 g/l.
Vinařská oblast Morava, Podoblast Mikulovská, trať pod Děvínem.
Pálava 2020
Kabinetní víno, polosuché
Svěží ovocité víno s příjemnou kyselinkou a tramínovým aroma.
Zbytkový cukr 4,8 g/l / kyseliny 8,1 g/l.
Vinařská oblast Morava, Podoblast Mikulovská, trať pod Děvínem.
Tramín 2021
Víno s přívlastkem výběr z hroznů, polosladké
Víno zlatavé barvy s vyšším zbytkovým cukrem a příjemnou kyselinkou. Ve vůni a chuti můžeme hledat čajovou růži, koření, med a hrozinky.
Zbytkový cukr 20,9 g/l / kyseliny 7 g/l.
Vinařská oblast Morava, Podoblast Mikulovská, trať Venuše.
Ryzlink Vlašský 2019
Víno s přívlastkem pozdní sběr, suché.
Víno zelenozlaté barvy, které bylo stvořeno z krásně vyzrálých hroznů z naší nejstarší vinice. Vůně je jemná, propojují se tóny lipového květu, rozinek a medu. Víno zrálo 12 měsíců v novém dubovém sudu.
Zbytkový cukr 0,7 g/l / kyseliny 6,9 g/l.
Vinařská oblast Morava, Podoblast Mikulovská, trať Pod Martinkou.
Rulandské šedé 2020
Víno s přívlastkem výběr z hroznů, suché.
Víno zrálo 15 měsíců v dubovém sudu, kde proběhla malolaktická fermentace. Víno tím získalo jemnost a sametovost. Ve vůni i chuti nalezneme tóny medu, máslových sušenek a chlebové kůrky.
Zbytkový cukr 1,9 g/l / kyseliny 5,5 g/l.
Vinařská oblast Morava, Podoblast Mikulovská, trať Pod Děvínem.
Červená vína
Červená vína
Modrý Portugal 2021
Víno s přívlastkem pozdní sběr, suché.
Plné červené víno vyrobené z krásně zralých hroznů. Víno je sametové a harmonické.
Zbytkový cukr 0,4 g/l / kyseliny 4,8 g/l.
Vinařská oblast Morava, Podoblast Mikulovská, trať Pod Martinkou.
Frankovka 2019
Víno s přívlastkem pozdní sběr, suché.
Víno tmavě rubínové barvy, které zrálo dva roky v dubovém sudu. Ve vůní a chuti můžeme hledat ostružiny švestky a černé třešně.
Zbytkový cukr 0,5 g/l / kyseliny 5,5 g/l.
Vinařská oblast Morava, Podoblast Mikulovská, trať Pod Martinkou.
Cabernet Sauvignon 2017
Víno s přívlastkem pozdní sběr, suché.
Plné víno granátové barvy, které zrálo tři roky v dubovém sudu. Ve vůni a chuti můžeme hledat černý rybíz, třešně a ostružiny.
Zbytkový cukr 0 g/l / kyseliny 5,8 g/l.
Vinařská oblast Morava, Podoblast Mikulovská, trať Pod Martinkou.